Ушите на София-„Игри на волята“ в градски условия

0
748
София е зарината от паднали дървета, непочистени и заледени улици.

Кметът Терзиев се грижи за софиянци-предлага ни безплатно екстремни тренировки за отлично здраве

Стефан Ташев

И да не съм чул да плюете Ухото. Човекът се грижи за софиянци. Предлага ни безплатно, безплатно, екстремни тренировки за добро здраве. Ходенето пеша в София, свиквайте защото скоро архитекта на Ухото ще ви конфискува колите, тези дни изисква специални умения, съчетани с високо спортно майсторство. Нещо като програма за командоси-супермени. Преминаване през силно пресечен терен, бодикомбат, акробатика, изпълнение на троен аксел върху тротоар, пълзене и проедоляване на снежни прегради и водни препятствия. „Игри на волята“, но в градски условия. За победителите и напредналите се предлага бонус. Участие в доброволни бригади за почистване на сняг по столичните булеварди. В помощ на Ухото, Мис Бони и останалите „градски активисти“. Докато спасителите си пият латето.

Няма съмнения, че софиянци са доволни от новата програма, поне ако се съди по националните телевизии. Няма репортажи с гневни хора, няма съдържатели на заведения, до които няма достъп и които не се заканват да съдят общината, както беше преди години. Няма репортажи от „Пирогов“ с пострадали. Няма мемета, колажи, карикатуристите на повикване са заети с Боби Михайлов и Пеевски. Хубаво е.

Очаквам следващите дни в сутрешните блокове да бъдат поканени успели в градския сървайвър софиянци. Бай Гошо, преодолял всички прегради до кварталния магазин с промоциите, да сподели: Благодарение на програмата на кмета Васко, да е живо и здраво момчето, свалих 30 килограма, не ползвам патерици, тежестта в краката ми я няма. Изчезнаха ми хемороидите, запека, зрението ми стана като на млад пустинен орел, имам тяло на питон-удушвач, паметта ми е като на суперкомпютъра в ЦЕРН и имам походка на елен-лопатар.

Не само вдигам самолета, ами го изстрелвам директно в космоса като Гагарин. Върна ми се желанието за живот, вече задирям булките в квартала. Благодаря ти, Васко.

Запленени от програмата на кмета по екстремни спортове в градски условия прогресивни инфлуенсъри и блогъри вече няма да „стриймват“ от тоалетните си, докато ни обясняват нещата от живота, а ще излязат навън и с „лайфове“ ще покажат новият живот в София на Ушите.