Бабикян се пазари с хората на Слави Трифонов за общи действия

0
143
Бабикян на маса с Тошко Йорданов и Виктория Василева.Снимка: wow-media.bg

Това са инструментите над задкулисието, пише Антон Тодоров

Политологът Антон Тодоров публикува снимка на среща в заведение във Варна на членът на „Отровното трио“ Арман Бабикян, дясната ръка на Слави Трифонов Тошко Йорданов и секретарят на партията на Чалгаря Виктория Василева. Ето какво написа по темата Тодоров във Фейсбук:

Арман Барбикян, Тошко Африкански и Виктория Василева /секретар на партията на Чалгаря, особено близка на Христо Бисеров преди, докато беше депутат от СДС/ заснети във Варна как се договарят и съгласуват общи действия. Това са инструментите на задкулисието, на което Борисов и правителството пречат.

Ама много им пречат! Замислете се – контрабандните цигари в България вече са под 3 /ТРИ/ процента. На ПЪРВО място сме в Европа по борбата с контрабандата при цигарите и алкохола. Та това бяха милиарди на година, които потъваха в джобовете на олигарсите, които разни метежници обслужват от десетилетия. Олигарси, за които не епроблем да извадят 1, 5, 10, 20 млн., за да финансират организирането на каквото се сетите. Всичко е ясно като бял ден. Но пък ние можем да объркаме всички планове на задкулисието.