ИзпраЗни се, бе! Отрова !

0
3857
Манолова, заснета на гости у Божков.

Как борците с „мафията“ се съюзиха с….“мафията“

Тодор Александров

Дългоочакваният“ договор между Мая Манолова, „Изправи се , бг“ и т.нар. Отровно трио вече е факт. Предполагам, че в родината вече текат всенародни тържества, обаче не чувам фанфарен звън и блясък на фойерверки!!!

Най-сетне се роди великана, който ще пребори „мафията“, ще премахне лошият Борисов, лошият Гешев, ще изтрие цялата прокуратура от лицето на земята. И в България ще текат реки от мед и масло. Давид е тук, да му мисли Голиат.

Мафията“ трепери, скрита в някое мазе и чака своя неизбежен край.

Мая Манолова, с напълно изпрана биография, с фризура за хиляди левове и костюмче за още толкова, цъфти. До нея е титанът на демокрацията, борец за народна свобода Хаджигенов, който се гавреше с „простите българи“ останали да учат тук. За разлика от двамата му сина, поели нелекият емигрантски път в скъпарски чуждестранни университети.

Все отбор юнаци. В интерес на истината тук няма новина, както казваше един водещ навремето.

Триото застана зад Манолова на втория тур на местните избори в София, като Хаджигенов я нарече „щанга“, с която ще събори правителството. Правителството си остана, Мая от два стола падна на земята и сега се намира в тежка властова абстиненция. Наложи се тройката Хаджигенов-Минеков-Бабикян да правят протести цяло лято, за да свалят правителството и да перат биографията на Мая Манолова. Не можаха пак да свалят правителството, биографията криво ляво изпраха. Доколкото можаха.

В резултат се получи „Изпразни се Отрова“. Това ще ни пробутат като ла…но, облечено с нов целофан за изборите.

Преоблякъл се Илия, като се погледнал пак в тия.

Затова ли протестирахте уважаеми „млади“, „красиви“ и „умни“ цяло лято ? За да осигурите на Мая и Хаджигенов депутатски кресла ? За да вкарате в парламента авторката на поправката „Ванко 1“, приятелката на „Братя Галеви“, моторът на аферата „Костинброд“ и човекът предложил Пеевски за шеф на ДАНС ? Това ли ви беше хоризонтът?

Как борците с мафията се съюзиха….. с мафията ?

Цялата схема бе описана от Гошо Боеца с онзи прякор, който за пореден път бе изхвърлен от схемата. Само дето търча да протестира, да хвърля камъни по полицаите и да се търкаля на „Орлов мост“. Та видинският Гошо издаде преди седмица цялата чета. Цитирам по памет: Хаджинякой си и сие са знаели два дни предварително, че ще има акция в президентството и предварително са подготвяли протеста от юли. Че триото и Манолова, със съдействието на президента Румен Радев, са елиминирали останалите протестъри, за да изперат биографията на Мая, която от човекът предложил Пеевски, да се превърне в борец за правда, свобода, равенство и братство. С обувки за 5 000 лева и фризура за още толкова.

Някой, вероятно задкулисният режисьор, много е мразил „младите“, „умни“ и „красиви“ от площадите, които вярваха, че правят история, „свалят мутрите“ и носят факела на свободата. И получиха това, в целофана.Егати гаврата.

Да не забравим и пакета „юнаци“ пърхащи около Манолова, които бяха представени като коалиционни партньори. Димитър Делчев, Настимир Ананиев и сие. Политически трупове, оглавяващи някакви маргинални партии, които нямат и файтон избиратели. Получили на местните избори по 0,6 %, което е под статистическата грешка.

А, и дружката на бившата омбудсманка от времената на „Ванко1“ Татяна Дончева. Също взела гласове малко под нулата.

Цялата тази сбирщина от маргинали ни е представена като нова политическа сила. Нов бардак, със стари…..

Изпразни се отрова“ е по-скоро съюз на изпечени лъжци с изпечени политически ку…и.

Вижте само титанът Минеков. Преди време той обяви, че ако всички опозиционни партии не се обединят, ще напусна отровното трио. Е, не се обединиха, но и Минеков не напусна. Какво да кажем за политическия манипулатор Арман Бабикян, майстора на фейк новините и бащата на кафявите сайтове, пълни с лъжи и измами.

Всъщност тримата юнаци и абстинентната Мая са си лика прилика. По политически пируети и еквилибристики, лъжи и манипулации.

Зад този политически Франкейнщан, който ще ни отървава от „мафията“, прозират две лица. Президентът Румен Радев и дубайският революционер Васил Божков. Спомнете си кадрите от офиса на богаташа и централният персонаж в него, една дама с поличка. Не нас тези. Пазете се, когато започват да ви пробутват „граждани“ в политиката.