Истинските цели на проекторезолюцията – признаването на ОМО „Илинден“, гей браковете и защита на соросоидните НПО-та

0
106
Европарламентът в Страсбург. Източник: Pixabay

Подкрепата за нея ще бъде едно най-големите национални предателства в България

Контент-анализът на проекта за резолюция на Европарламента сочи следното: терминът „джендър“ е употребен 6 пъти, а „корупция“ (като проблем, а не в наименованието на международни конвенции или като анти-корупиционна политика) – 12 пъти.

Диспозитивът на резолюцията има 25 точки. От тях последната – т. 25-та – има технически характер и се отнася до движението на самата резолюция след гласуването й. Така, че по същество имаме 24 точки. От тях 19 са свързани с проблеми в правораздаването и корупцията. А цели 5 са посветени, както следва:

– т. 15 – на hate speech (език на омразата) срещу ЛГБТ, роми и други малцинствени групи – дотук добре, но всъщност това е параван за истинската цел на текста – изрично се настоява България да изпълни решението на Съда в Страсбург и да регистрира официално сепаратистката организация „ОМО-Илинден“, която се бори за признаване на „македонско малцинство“ в България и автономия на Пиринския край.

– т. 16 – на правата на ромите, като особен акцент е настояването държавата да не провежда операции по карантиниране или блокади на ромски махали заради COVID-19.

– т. 18 – за Истанбулската конвенция. Унизителни оценки за българския Конституционен съд и настояване за ратификация на конвенцията.

– т. 19 – настоява за въвеждане на джендър-идеологията чрез включване на понятието „джендърна идентичност“ в Закона за защита от дискриминация. „Джендърна идентичност“ е централното понятие на анти-научната джендър-идеология, според която полът на личността не е биологично детерминиран, а е въпрос на личен избор, който обществото трябва да признава. В този смисъл „джендърна идентичност“ е идентичността, с която някой се самоопределя – примерно, мъж си въобразява, че е жена и обратно.

– т. 20 пък е посветена на осъждане на идеите за повече прозрачност на НПО-тата, които са финансирани от чужбина (това са предимно соросоидните НПО, които прокарват прогресисткия и либерален дневен ред на Джордж Сорос).

Въобще, положението е „Европа ни чува. Радвайте се.“

Трябва да е безпрекословно ясно, че ако тези текстове не отпаднат при гласуването, то подкрепата за тази резолюция ще бъде едно най-големите национални предателства в новата ни история! А гласувалите „за“ трябва да бъдат заклеймени!