Един кандидат за кмет на София не бива да афишира, че е подлец от самото начало!

0
278
Васил Терзиев Снимка: БТА

Видният потомък на ДС със сигурност не е от погубените от комунизма

Калина Андролова, фейсбук

Калина Андролова Снимка: БНР

Васил Терзиев ни заявява от Фейсбук, че собствените му родители, част от репресивната система, са МРАКОБЕСНИЦИ, видни представители на мракобесната комунистическа идеология. Абе, толкова ли няма един наистина умен човек, който разбира от формиране на политически образи, че да му каже на това ДС-синче-богаташче, че трябва да измисли по-интелигентно навлизане в умовете на избирателите си. Избирателите на десницата не са толкова плоски мозъци. Вярно е, че са фанатизирани мозъци. Но не са плоски. Избирателите на десницата (или това, което се самоосъзнава като десница) са тежко фанатизирани за всичко онова, което точно Васил Терзиев НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ, ако ще става кмет на София. ДС, комунизъм, БКП, куфари, връзки, предопределен успех на дечицата на късносоциалистическата номенклатура плюс секретния апарат и пр.

Васил Терзиев е потресително нахален! Той обяви комунизма, системата, на която дължи всичко в живота си, за мракобесна идеология. Майка му и баща му със сигурност умират от срам, когато е необходимо да общуват със своите близки по идеология бивши колеги, роднини, познати и пр. Именно заради лековатото и гьонсуратско отричане от всичко, което е изобретило Терзиев такъв, какъвто е днес. Отричане от родители, дядовци, чичовци, роднини. Убедена съм, че той им обяснява (на родителите), че ТАКА ТРЯБВА, за да спечели София срещу ГЕРБ! И този семпъл и елементарен аргумент бива приет, а синчето оправдано за дрънканиците. „Няколко поколения са погубени от комунизма у нас“, пише смело Терзиев. Да, това е вярно. Но видният потомък на ДС със сигурност не е от погубените. Той е тъкмо обратното: наследник на тези, които погубиха живота на всички, които не манифестираха комунистическата власт. Затова не е зле да си затвори устата за лицемерната критика на комунистическата система и когато му се прииска страшно много да критикува баща си, майка си, дядо си и чичовците си, да напише мълчаливо на морския бряг, че всички те са МРАКОБЕСНИ СВИНЕ и да почака вълните да изтрият наглото му словесно преобръщане.

Това би било най-честно и достойно. Цялата антикомунистическа риторика, която ръси, е фалшива. Един кандидат за кмет на София не бива да афишира, че е подлец от самото начало! Има време да докаже това. Плюс това, едно подобно свръхконюнктурно поведение не предсказва нищо добро за характера на Терзиев в бъдещите му властови дейности. Утре ще поискат много неща от него, и той ще се съгласи, защото не му е проблем да се съгласи с всичко, ако обстоятелствата го изискват.

Пиарите на ПП-тата и ДБ-тата много некадърно се опитват да потушат уж моралния дискомфорт на Васил Терзиев по линия на ДС с едни досадно изтъркани антикомунистически банализми. Решили са да демонстрират, че Васил Терзиев има правилна психическа нагласа към осъждането на комунизма в най-общ план, тоест към осъждането на живота, на идеологическата принадлежност и на дейностите на своите родители и роднини. Никой не е отговорен за своите родители. И не бива децата да бъдат наказвани за делата на родителите си.

НО! Въпросът е, че Терзиев би следвало да се ПОКЛОНИ много ниско, до земята, за своя шеметен успех именно на своите родители. Затова отстрани изглежда напълно задължително наглостта, която идва от словоблудството му, да има някаква мярка. Васил Терзиев е обобщен образ, еманация на контролираната и фасадна демокрация, въведена от бившата комунистическа номенкатура и нейния секретен апарат.

Затова в момента Терзиев се явява една БЕЗОЧЛИВА ПРИНУДА върху всички избиратели, десни или просто несвързани с бившия комунистически режим, да изберат МИМИКРИЯТА и патологичното ПРОДЪЛЖЕНИЕ именно на най-самоорганизиращата се и неизтребима същност на този режим. Затова е силно дразнещо точно синчето Васил Терзиев да ни облъчва с всякакви фейк-словенца за борба с мафията, за въвеждане на нова бизнес култура, за път към модерна богата държава и пр. клишета, след като именно комунистическите служби и номенклатура, от които родителите му са видна част, въведоха ГАНГСТЕРСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ, в който живеем след падането на комунизма…