Г-н Рюте мълчи за огромните корупционни скандали в Нидерландия. Това е драстичен пример за двойни стандарти!

0
401
Асим Адемов

Отрязването ни за Шенген става с любезното съдействие на правителствата на Радев – и служебните, с некомпетентните най-вече министри на вътрешните работи, и правителството на Промяната му, начело с комичния премиер Кирил Петков

Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-ЕНП, фейсбук

Очаквано Нидерландия и Австрия не ни пуснаха в Шенген. Очаквано, но и крайно некоректно срещу България!

Но докато в транс повтаряме под път и над път, както го правеше напълно случайният ни премиер Кирил Петков, че сме най-корумпираната страна в света, друго не може да се очаква от неговия приятел Марк Рюте, с когото се хвалеше просто Киро!

Корупция, за огромно съжаление, има навсякъде.

Наскоро европейската прокуратура разкри най-голямата измама с ДДС в ЕС за 2,2 милиарда евро, като сред разследваните страни е и Нидерландия!

Също в Нидерландия преди няколко дена на пристанището в Ротердам бяха заловени нидерландски митничари със сериозни корупционни схеми за внасяне на наркотици и пране на пари. Но г-н Рюте за това мълчи, той вижда само далеч от страната си.

Това е невропейско поведение от негова страна, това е драстичен пример за двойни стандарти!

Но с любезното съдействие на правителствата на Радев – и служебните, с некомпетентните най-вече министри на вътрешните работи, и правителството на Промяната му, начело с комичния премиер Кирил Петков.

И докато хвърляме кал по страната ни в чужбина, докато пишем резолюции по собствена инициатива в ЕП срещу България, е нормално да очакваме и подобни решения.