Има ли автокрадци сред активистите на Мая Манолова?

0
377
Турчина с Мая Манолова.

Какво прави задържаният за крадена кола Ицо Турчина в компанията на Настимир Ананиев и Тихомир Василев ?

Калина Паскалева, Фейсбук

ИМА ЛИ АВТОКРАДЦИ СРЕД СИМПАТИЗАНТИТЕ И АКТИВИСТИ НА ИЗПРАВИ СЕ.БГ?

КОИ СА МУТРИТЕ НА #МАЯМАНОЛОВА

Мая Манолова и Ицо Турчина харесват ли песента “За крадец не ставаш, сине, щом сърцето ти е взела някаква жена?” и биха ли я предложили за химн на Изправи се.БГ? Един от симпатизантите на Мая Манолова се казва Христо Токилиев.

Имам само един въпрос, на който биха могли да ми отговорят от СДВР, защото нито една медия не е показала лицето му:

1. Това ИЦО ТУРЧИНА ли е?

NB: “Петима души са били арестувани при акцията в неделя в автоморга в столичния кв. „Малинова долина“, собственост на известния в криминалните среди Ицо Турчина.

Четирима мъже са задържани в момент на разкомплектоване на краден автомобил. Това са самият Ицо Турчина (42 г.) и мъже с инициали В. Т. (49 г.), И. И. (39 г.) и К. И. (30 г.), всички от София. В непосредствена близост до автоморгата е задържана и 35-годишна жена, чиято задача била да наблюдава за евентуално приближаване на полицаи или други нежелани посетители. “

Информацията на Би Ти Ви за ареста на Турчина.

Изт. btvnovinite.bg

06.02.2018г.

П.С: На една от снимките с Христо Токилиев са Настимир Ананиев и Тихомир Василев. Те знаят ли кой е Ицо Турчина и как се разпродава от автоморга крадена кола на части? В София знаем кой кой е, драги господа. А аз – имам много приятели и информатори от улицата.

Турчина, крайният вляво, в компанията на Настимир Ананиев и Тихомир Василев.

Важните въпроси ще си ги запазя за старта на кампанията. А ако се случи нещо с колата ми през следващите месеци – г-н Рашков ще отговаря. И не, не ми се работи в МВР, само си чеша егото колко съм умна – внучка на полковник, под чието командване е била цяла Южна България, нали помним хубаво. Весел уикенд – аз отивам в Пловдив да проверя за един издирван господин за казуса с Трето РПУ.