Любовницата на Руди Гела блокира сметките на Соня Колтуклиева. Нарекла я „неуспяла фолкаджийка“

0
860
Руди Гела и любовницата му, снимани в Гърция.

Харем, бе, цял харем покорени от неустоимия чар на Руди Гела!

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Два пъти са блокирали банковите ми сметки – преди Коледа през 2015 г. и преди Коледа през 2022 г..

По команда на Делян Пеевски и Владислав Горанов ме оставиха без достъп до парите ми в банките и в сейфа ми, включително. Бях току-що излязла от “VIP Brother All Stars”, след месец и половина престой в къщата в Нови Хан…нямах 5 лева да се усмихна. Жесток удар. Обаче, оцелях. Оправих се. С адв.Балкански осъдихме НАП и макар чак след 5 години, получих парите си обратно с голяма лихва.

По команда на Радостин Василев, ме съди приятелката му Ралица Младенова, която той крие и отрича да има нещо общо с нея. Та, първо тя, на 2 септември, беше подала иск срещу мен в Софийска районна прокуратура (прекратен от прокурорката след надлежна проверка), защото …хванете се здраво за стола да не паднете от смях… аз съм й позвънила 2 пъти за по няколко секунди на номера, обявен на сайта й като психотерапевт и тя счела това за “тормоз”. А аз й позвъних, защото Бояна Шарлопова, вдовицата на моя обичан приятел Стефан Шарлопов (светла му памет!) ми каза за съобщение до нея от Ралица Младенова, която ме оплюла с ужасно обидни думи на 17 юни, по същия начин, по който Радостин Василев ме засипа във Фейсбук на 3-4 септември. Както винаги постъпвам: исках да получа обяснение и коментар. Защо една напълно непозната за мен жена, на която нищо лошо не съм сторила, ще ме залива с кал пред моя приятелка?!

Аз тази даже съм я защитавала в публикация, в която обвиних Кирил Петков, че не брани Лена за “парапета”; Даниел Лорер, че нарича Виолета Лорер обикновена секретарка на Асен Василев; Радостин Василев, че не отбранява публично срещу обидите към тях – приятелката си Ралица Младенова и съпругата си Нина Петкова. Впрочем, тогава още не знаех, че те отдавна са разделени, а от март 2022 г. – официално са разведени, тъй като Радостин упорито отричаше информацията в ПИК за раздялата, наричаше я лъжа. В чат между нас, по повод публикациите, че е преследвал “невярна любовница” с потеря в ресторант “101”, а Ралица Младенова се е скрила в тоалетната, той ми написа: “Дамата не ми е любовница!”.

Когато на 3 юли ПИК публикува папарашки снимки и видео от среднощен гуляй в чалга-бара “Мамалука”, в село Пефкохори, а Ралица Младенова сама се разкри във Фейсбук, че е разголената сътрапезничка до спортния министър в оставка, той ми обясни, че просто е бил поканен на рожден ден заедно с Венцислав Петков (директор на Национална спортна база) и Александър Тодоров (директор на Български спортен тотализатор), а рожденичката е приятелка на Дариана, гаджето на Венци.

Аз нямам проблем с Ралица Младенова, тя има проблем с Радостин Василев.

Да се обяснява с него защо, след като са във връзка от 2017 г. и тя се представя за негова любовница от 2021 г., той си чатеше с мен денонощно 11 месеца, донесе ми подаръци от Олимпиадата в Пекин, подари ми часовник Swarovski и парфюм Van Cleef &Arples, искаше да идва при мен в Лондон, а при кратките ми връщания в София се срещахме в Sense, Floret и “При Орлите”.

Те, двамата, да си се изясняват. Аз разказах абсолютно откровено всичко в интервю за Недялко Недялков по ПИК тв, в предаванията на Сашо Диков, на Стоян Иванов и на Светослава Рудолф през септември, след като епилираният женомразец ми обяви война.

Не нося никаква вина, че Радостин е приел погрешно моето отношение към него. Е, разбирам го – сега той се опитва с традиционното мъжко клише да изкара, че съм “влюбена и разлюбена”, затова пиша критично за него. Ти да видиш!

Какво бил посочил във Фейсбук като “доказателства”? Снимка с бележка I Радостин. Смяяяях! С моята приятелка Мария К. бяхме на изложба в “Тейт Модърн” на една култова японска художничка; на партера на галерията бяха направили шоу за младежи по случай 14 февруари. Между многото бележки, залепени на прозореца, видяхме и тази. Шегувахме се, че някой български Радостин е стигнал до Лондон и аз му пратих снимката. Показал и текст от мен за снимката му по гащета с надути перки, която съм коментирала: тук си божествено красив.

Майтап, бееее! Колко трябва да си самовлюбен, за да не схванеш иронията?!

Нали с тази снимка Рудито стана за кашмер на пилците, когато пиарът на ГЕРБ Никола Николов се изгаври как изглежда новият председател на парламентарната правна комисия в 45-я парламент, а Радостин яростно го нападна и сам си я показа – тя е кошмарна, просто – той изглежда като недоразвит и жалък. Явно, самият Радостин се усети, защото е изпратил полицаи да я свалят от мъжката тоалетна на ресторант “101”, където беше закачена, след арогантната му акция на 29 март, в прочутото столично заведение, свързвано с бизнесмена-спортист Александър Сталийски; в тази скандална акция Ралица Младенова е играла ролята на шпионка, затова медии я наричат “мургавата Мата Хари”. Впрочем, бруталните опити на спортния министър да отнеме спортния комплекс от добросъвестните наематели и щетите, които им причини, са обект на разследване от Софийска градска прокуратура и КПКОНПИ.

Честно, не знам защо се придава сексуален смисъл на изречението: ”Не създавай очаквания, които не можеш да удовлетвориш”! Обърнах се така към Радостин, защото се кълнеше, че няма да прави схеми, приятелски назначения и да повтаря недъзите в управлението на ГЕРБ, които той се заканваше да “изчегърта”. Пред мен плевенският книжен тигър и дребен спортен адвокат искаше да засия в образа на “новия политик” – порядъчен, отговорен, компетентен и неподкупен. И аз му се доверих. Затова му помагах с писмени съвети, които кръстих “Час на класния”. Още с назначенията на близките му приятели Венци, който е лепил мокети в плевенски хотели, и Сашо, който е продавал прахосмукачки в Пловдив, представата ми за неговата “политическа непорочност” се пропука здраво. Когато ми разказа как е вкарал в капан Татяна Дончева в кантората си, за да я запише и филмира по случая “500К”, започнах да се съмнявам в него… е, няколко месеца по-късно той сам заяви надменно, че е записвал (незаконно!) разговори с мен, Илиана Раева и строителите на “Арена Армеец”. А пък Тити Папазов ми каза, че Наско Сираков го е предупредил за тайната склонност на Руди да записва; с това серийният подслушвач се е хвалел и в “Има такъв народ”.

Да, наистина, на 3 юни му написах смс: “Край. Не искам да те виждам повече. Аз живея в Лондон, ти обитаваш Чалгария. Тези две планети се срещат за кратко и се разминават завинаги.” Той си знае защо.

Та, значи, на 12 декември в Париж, часове преди рождения ден на съпруга ми, научих, че 38-годишната, неомъжена, Ралица Младенова, ме съди, от 21 октомври, за обида. Защо? Защото съм била написала, на 13 юни, в пост във Фейсбук, че прилича на “неуспяла фолкаджийка”. Е, оставям на публиката да прецени по снимките, които си публикува във Фейсбук и Инстаграм на какво прилича и дали има друга психотерапевтка в България, която се показва така.

Аз поддържам във Фейсбук 6 профила с моето име, понеже често ме блокират заради политическите ми анализи и коментари, особено пък, откакто “Продължаваме промяната” дойдоха на власт. А пък имам над 30 000 последователи и приятели във Фейсбук, които очакват постовете ми.

На 13 юни вниманието ми беше ангажирано с 3 пресконференции: на Радостин Василев и отцепниците от ИТН, на премиера Кирил Петков и на Тошко Йорданов, който пусна запис как Руди настоява депутатката Христинка или да се присъедини към ренегатите, или да напусне парламента – по този случай се води проверка на Софийска градска прокуратура. А пък Слави съди бившия си храненик, заради думите му “мафията проби в ИТН”.

Предполагам, че Радостин Василев е подучил Ралица Младенова да ме съди и да иска обезпечителна заповед, защото живея в чужбина и мога да се укрия. Не е вярно! Моето постоянно местожителство е в София, имам всички документи за “трайно местоположение”, заплащани данъци и осигуровки и за наличието на банкови сметки.

Все отбор юнаци – велики юристи – Радостин Василев и Елена Фичерова, близки на Бойко Рашков. Три пъти ураааа!

Елена Фичерова, адвокатката на Ралица Младенова, стана началник-кабинет на Бойко Рашков в правителството на Кирил Петков, но след разкрития за връзките й с партията на Васил Божков, тя беше принудена да подаде оставка. В сайта си Ралица Младенова пише: “Завършва „Юридическа психология“ в Югозападен Университет „Неофит Рилски“. Изучава втора магистратура със специалност „Психологично подпомагане на оперативно-издирвателната дейност“ в Академия на МВР.”

Радостине, няма да ме сломиш! Няма да ме победиш! Само ме амбицираш! Не очаквай да ме уплашиш и да престана да показвам какви ги вършиш. Няма!

П.П. Чакам с нетърпение мигът на веселие, когато Радостин Василев ще обяви, че са “влюбени и разлюбени” от него: Весела Лечева, Илиана Раева, Екатерина Дафовска, проф.Даниела Дашева, треньорки и спортистки, които са срещу него или вадят документи за прегрешенията му. Харем, бе, цял харем покорени от неустоимия чар на Руди Гела!