Малки злобни човечета газят из страната с кафяви чепици, потни ризи и мръсно под ноктите. България не е виждала такава деструктивна кампания

0
388
Асен Василев и Кирил Петков са разследвани от Софийска градска прокуратура. СНИМКА: ФЕЙСБУК

Самозабравили се еднодневки, които се изживяват като историческо явление

Соня Колтуклиева, фейсбук

Какво смислено да очакваш от нещо, което се учреди като партия с ABCDE FU на Gayle, която псува всичко наред, с изключение на кучето, но не подминава майката и сестрата.

Така си я карат и до днес – псувайки: Бойко Борисов, САЩ, Европейския съюз, някоя си Добринка, някаква фирма на границата, издател на популярен медиен сайт… Единственото, пред което се прекланят е свинското със зеле.

България рядко е виждала толкова деструктивна предизборна кампания!

Малки злобни човечета газят из страната с кафяви чепици, потни ризи и мръсно под ноктите, тънки в сметките и широки в ханша – самозабравили се еднодневки, които се изживяват като историческо явление.

Подредиха на държавната трапеза любовница-любовник-кум-кумец-комшия-фирмаджия; дадоха 1 милион за съветници в МС; разбиха “Български пощи” и БДЖ; свалиха ББР на колене; профукаха половин милион за полети с правителствените самолети; натрупаха планина от комисиони; затънаха в блато от лъжи; прикоткаха предатели-партийни пеперуди…

Искат да си довършат работата. Коя работа по-точно? Тази, която е описана в доклада на ДАНС за газовите комисиони ли?!