Мутрите се върнаха! Заплашват журналисти със смърт

0
1611
Кирил Петков и баща му на митинг

Не ми се мисли какво ще стане, ако ДС (Добрите сили) дойдат на власт отново

Стефан Ташев

Нали помните „Мутри вън“? Сборището на „протестърите“, което скандираше тези думи през 2020 година? Подкрепено от вдигнатия юмрук на Румен Радев със същия призив.

Три години по-късно Мутрите се върнаха! Върнаха ни в 90-те години на миналия век, когато мачкаха и заплашваха журналисти. Сега е същото. Бащата на Просто Киро Петко Петков, който явно се има за голяма работа и някакъв фактор в държавата, заплаши издателят Недялко Недялков с физическа разправа и смърт! Щял да му счупи главата!

Това е 21 век, в държава член на ЕС?!?! За която годишно се пишат по пет доклада от кой ли не за „свободата на словото“!??

 И не прави впечатление на никой. Явно Татко Петко, освен от екология, консултирал сина си за магистрала „Струма“, газ, преговарял с Турция за синьо гориво, разбира и от други, силови прийоми за разправа с опонентите на сина му.

Всичко това е безнаказано, великият Татко знае, че ще му се размине. Както на сина му досега се разминава за измамите с българското гражданство, за далаверите с газа и „Джемкорп“, за парапета и всичко останало.

Днес стана ясно, че бившият вътрешен министър и комунистически следовател Бойко Рашков е заплашвал Соня Колтуклиева със задържане, „като се върне на власт“.

И защо? Защото му се задават неудобни въпроси за 12 тоалетни, за незаконни арести и за връзки с мутри, издирвани от Интерпол?

Тези хора толкова са се самозабравили от медийния слугинаж на големите телевизии, че не знаят къде се намират. Дразни ги всеки невинен въпрос, който не им отърва. Който не е с нас, е против нас. И ако трябва ще го отстраним физически.

За тези мутри предупреждавахме през 2020 година, когато горяха слама под краката на полицаи, носеха бесилки и ковчези, заливаха с помия културни паметници. За тези шпицкоманди като „Боец“, които редяха черни чували за трупове пред дома на Борисов в Банкя. Тези, които не признаваха друго мнение и по поръчка нападаха хора с различно от тяхното, обругаваха ги и ги биеха по улиците.

Тези шпицкоманди от мутри сега се гласят отново да ни управляват. Засега заплашват вербално, но както е казал комунистът Рашков, като вземат властта ще минат в друг режим, арести, а може би и физическо отстраняване на неудобните. Вече го правиха, този филм сме го гледали. След 9 септември 1944 г. Нищо ново не е научено, нищо старо не е забравено. Децата и внуците на активните борци и комунистическата номенклатура пак са тук и са пак същите. Не ми се мисли какво ще се случи, ако се върнат на власт от ДС, добрите сили.