Намираме се в критична ситуация, граничеща с ръба на диктатурата

0
764
Хаджигенов и Хитлер. Приликите са изумителни.

Превратаджийското малцинство ще промени конституцията, ще въведе джендър образованието

Станислав Недков-Стъки, Фейсбук

Приятели,

след изборите на 4 април в България се извърши преврат. Ние сме единствената страна в Европа, в която партията спечелила най-много гласове няма да участва в управлението.

Превратаджиите, са тези, които обвиняваха досегашното управление, че дава пари за храмове, докато в същото време оскверняваха църквите с боя и драсканици. Канещите се да ни управляват, компенсират своята ниска експертиза с висока доза отрова, омраза, и реваншизъм.

Намираме се в критична ситуация, граничеща с ръба на диктатурата. Диктатура на малцинството, подменило вота на българите. Фашистко малцинство, готово на всичко, за да се докопа до тия 60-70 милиарда, които България трябва да получи от ЕС.

Има нещо още по-страшно!

За да не се налага в бъдеще да правят такива безпринципни и лишени от всякаква политическа логика коалиции, включващи крайно левите Мутри с уж десните ДеБъ, превратаджиите подготвят нов изборен кодекс. Тънкостите, които ще бъдат заложени в него са гласуване по пощата и 100% машинно гласуване. Край на хартиената бюлетина!!!

Да се огледаме как е в Европа. В нито една страна от ЕС няма 100% машинно гласуване!!! Защо ли?!?

Колкото до гласуване по пощата, това е най-лесният начин да се манипулира изборния резултат и президентските избори в САЩ го доказаха. Там “гласуваха” хиляди отдавна починали американци.

Паралелно с промяна в Изборния кодекс, се готви и промяна на Конституцията. Превратаджийското малцинство има външна поръчка, която трябва да изпълни с обезличаване и премахване на биологичния пол – МЪЖ и ЖЕНА. Всички ние ставаме “ТО”.

Подготвя се премахване на ТАТКО и МАМА и ни преправят в Родител 1 и Родител 2. Няма да имаме право да кръстим новородения си син Иван, защото трябва да му дадем възможност, като порасне, той сам да си определи пола. Може да пожелае да е Иванка. Ще бъде променен и чл. 46. (1) от Конституцията ни, в който се казва, че “Бракът е доброволен съюз между мъж и жена.” Новият текст ще е от рода на “Бракът е доброволен съюз между две ТО. Мъж и жена, мъж и мъж, или жена и жена. И всички сключили брак могат да осиновяват деца”.

Двама мъже, сключили брак, ще могат да осиновят момченце. Познайте това момченце откъде ще го вземат? Веднага ви казвам. Ще бъде отнето от родители, за които социалните са получили анонимен сигнал, че “не го гледат добре”.

Да не мислите, че това е всичко?

Джендър идеологията ще бъде въведена и в образователната система. Още от детската градина ще започне облъчване и промиване на мозъците на децата ни, че няма нищо страшно в това да си смениш пола – момченцето чрез медикаменти или по оперативен метод да премахне това, което има в гащите и да си сложи гърди.

Чудесна новина за д-р Енчев, но ужасна за всички родители и нормално мислещи хора.

БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ,

дошло е време нормалните и разумни хора в тази страна да се преброим. Ще защитим ли православните и национални ценности, за които дедите ни са проливали кръвта си, или ще позволим на слугите на дявола да ни накарат един ден да се срамуваме, че сме позволили всичко това да се случи с децата ни?!!