Ние сме електоратът на ДБ. Вечно плямпащ, всичко знаещ, винаги готов за забележки

0
1990
Ивайло Мирчев Снимка: фейсбук/БТВ

Пресече ни се капучиното тука от новината за победата на Слави

Елисавета Белобрадова, Фейсбук

Добро утро, скъпи приятели.  Имам една лоша новина.

Гласоподавателите на Демократична България за пореден път сме разочаровани от българския народ. Години наред огромна част от гражданите на София от Синя и Зелена зона търпят липсата на финес и образование у останалите българи.

Тези дни повод за поредния емоционален крах е резултатът на „Има такъв народ“. Аз като гласоподавателка на Демократична България съм унищожена и предадена, Марсел Пруст ми е свидетел.

Знаете ли какво ни е на нас? Да сме най-умни, най-фини, най-проницателни. Да пишем неуморно постове в интернет, да поучаваме, да ходим на тумби под статусите на другите хора и да им правим забележки и накрая пак простаците да идат и да гласуват за чалга.

И то тия простаци са нещо ужасно. Висял нашият 17 часа у Лондон на опашка не да влезе в библиотеката, не да построи къщичка за птици, а да гласува за Слави Трифонов.

Пресече ни се капучиното тука от тая новина.

Много ни е тежко 30 години вече да сме непрестанно фрустрирани, сдухани и кисели, защото гледаме ги тия простаци и те просто каквото и да направят, все е грешно. Като гласуват, като не гласуват, като са тук, като са там, като дишат.

А и оставете другото. Знаете ли какво е всеки, който не ни харесва, да е платен от ГЕРБ или трол? Ужасно е. Докато ние, например, като не харесваме някого, сме абсолютно прави да не го харесваме и да му направим забележка.

Та някои от тия тролове твърдят, че сме досадни до смърт, надменни, глупави и ограничени, но това са тролове.

Кой знае лидерите на Демократична България колко са щастливи да ни имат за електорат. Най-хубавият електорат – вечно плямпащ, всичко знаещ, винаги готов за забележки. Чу-до.”