Севделина Арнаудова: Г-н Кирил Петков, за пореден път ще повторя – лъжете!

0
660
Севделина Арнаудова Снимка: фейсбук

Давайте газ на джипките и НСО, и вървете да проверите фактите!

Севделина Арнаудова, фейсбук

Уважаеми господин Кирил Петков,

преди време казах, че и 200 пъти да изречете лъжата, че джипът в гаража на семейството ми е подарък, това няма да стане истина.

За пореден път ще повторя – лъжете! Кирил Петков лъже!

Нека да изиска от министъра на енергетиката (като принципал на “Булгартрансгаз”) документите, които доказват, че въпросният автомобил не е подарък, а е предоставен с договор за ползване на дружеството “Булгартрансгаз”, в което съпругът ми все още работи.

Втората Ви лъжа, г-н Кирил Петков, е марката на автомобила – “Рейндж роувър”. Съветвам Ви да проверявате добре фактите преди да се появявате публично и да изричате неистини. “Рейндж роувър” в гаража ни никога не е имало.

Третата Ви лъжа, г-н Кирил Петков, е, че се “справяте добре”. Явно скоро не сте ходил пеша и нямате възможност да усетите народната любов, докато се движите с джиповете, договорени от Бойко Борисов за НСО-апоропо със същите договори за ползване.

Последно, Кирил Петков, трябваше да проверите добре и гаражите на директорите на енергийните дружества, защото се оказва, че сте пропуснал някой друг джип. Сигурна съм, че и тогава сте бил добре запознат с фактите, които обаче удобно премълчавате.

Кирил Петков има право още 197 пъти да изрече лъжата с “джипа – подарък”. След това аз ще говоря, където трябва, за да защитя името си от тази клевета!

А сега, давайте газ на джипките и НСО, и вървете да проверите фактите!

И спрете да плашите с арести и затвор, защото заприличвате на един бивш силов министър. Между другото говорите толкова неразбираемо, колкото и той.