Соня Колтуклиева: Лично на мен Петко ми сподели, че когато Лена изпаднала в депресия от песента на Ку-ку-бенд, той я изпратил при Алексей Петров за подкрепа

0
847
Снимка: кадър

Лично на мен мен твоят приятел и събеседник от квартирата с “парапета”, ми довери с пламтящ от вълнение поглед, че за него Алексей е гуру

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Драга Лена, по-кротко, де. Овладей емоциите, укроти хормоните, не истеризирай – вредно е за бременността.

Не, Бойко Борисов не пренаписва историята. Тя отдавна е написана. И не може да бъде изтрита с гумичка или с натискане на delete.

Лично на мен Петко Петков ми разказа многократно за близката си мъжка дружба с Алексей Петров – още от времето, когато двамата са тренирали бойни изкуства.

По собствените му признания, Петко смяташе Алексей за близък приятел, душеприказчик, съветник, защитник.

Лично на мен Петко Петков ми сподели, че когато ти, Лена, си изпаднала в депресия след песента на Ку-Ку-бенд “Уморена Лена, хищна хиена”, той те е изпратил при Алексей Петров за съвет и подкрепа.

Лично на мен твоят приятел и събеседник от квартирата с “парапета”, Лена, ми довери с пламтящ от вълнение поглед, че за него Алексей е гуру. Кирил не криеше възхищението си от Алексей.

Петко и Кирил можеше да напишат простичко: “Сбогом, Алексей. Бог да те прости!” Човешко е. Никой нямаше да ги укорѝ. Откровеността и човещината щяха да бъдат оценени.

А не да се крият – за кой ли път – зад полата ти. Напра̀ви ми впечатление, при моите разговори с Петко, че той те боготвори; говори за теб много повече, отколкото за Линда.

Да, навярно синът и бащата дълго ще разчитат на твоята помощ, лоялност и жертвоготовност.

Но дори ти, Лена, блестящата хардвардска студентка, говорителка и дружинна ръководителка на правителството, не можеш да манипулираш Историята.

Не се опитвай да гримираш действителността, защото само я размазваш и карикатуриш. Ние помним. И знаем.

Истината, Лена. Време е да се запознаеш с нея!

П.П. Алексей Петров, мир на душата му, споделяше, че Петко и Кирил са му обещали да го направят заместник-председател на ДАНС.