Стигнахме до деня, в който кандидатът на Промяната нападна действащ районен кмет от ДБ

0
334
Терзиев нападна кмет от ДБ в София.

Същият, който сега е част от „неговия отбор“ с кандидат-кметове

Мирослав Боршош, фейсбук

боршош
Мирослав Боршош

И така стигнахме до деня, в който кандидатът на Промяната нападна действащ районен кмет от ДБ. Същият, който сега е част от „неговия отбор“ с кандидат-кметове. Вчера г-н Терзиев се възмути от „евтино направената“ спортната площадка в двора на 73 СУ в район „Триадица“, изградена от кмета г-н Димитър Божилов. Г-н Терзиев явно е пропуснал този факт.

Стигнахме до деня, в който кандидатът на Промяната напада Фандъкова затова, че е предоставила 1,4 млн. лв. на кметовете на райони. Същият г-н Терзиев, който обещава децентрализация към районите кметове.

Стигнахме и до деня, в който за целите на партийната пропаганда, се говори за спортни площадки, а се показват снимки от дворовете, за да се онагледи, че нищо не е направено.

Това че има избори, г-н Терзиев, не означава че фактите са отменени. Спортните площадки са направени от кметовете на райони и директорите на училища и са добре направени. Включително и тези от кмета Божилов, който вчера попадна под безразборния огън на писачите Ви на постове.

Публикувам и снимките, защото вашите определено са направени от грешния ъгъл.

Още 5 училищни спортни площадки бяха реновирани в районите „Средец“, „Банкя“, „Връбница“, „Младост“ и „Сердика”. И за да ви предпазя от още приятелски огън – кметът г-н Трайков е този, който обнови 12 СУ със средства, предоставени му от общината. И така се прави, защото ние работихме с районните кметове като истински отбор. И така ще продължим.