Свърши вече вашата! В свободния свят се гласува на хартия и се брои хартия

0
367
радев
Борислав Цеков

Феновете на Мадуро са в тремор

Борислав Цеков, фейсбук

Мнозинството в парламента, избрано от мнозинството от избирателите, изпълни предизборните си ангажименти да ни върне правото да гласуваме на хартия и да спре машинната измама.

Феновете на Мадуро са в тремор. Изборните резултати вече ще се броят публично и под контрола на членове на секционните комисии от всички парламентарни партии, наблюдатели от НПО, застъпници на листи и кандидати, представители на партии и коалиции. А не непрозрачно в „черната кутия“ на машините, които се програмират и поддьржат от шепа безконтролни частни фирми и лица. Така е в демократична Европа, така е в над 90% от Америка.

Комуто прозрачността на изборния процес не харесва, е свободен да заминава за Третия свят, където гласуват машинно и машинно броят. Препоръчвам Бутан, Бангладеш или Венецуела.

Макар, че зная, че немалка част от това кресливо обществено малцинство – жълтопаветният офисен планктон, който поддържа истерично машинната измама – все синчета и дъщерички на ченгета от ДС и комунистическа номенклатура, инстиктивно си ги тегли към Русия и Китай. Но свърши вече вашата! В свободния свят се гласуава на хартия и се брои хартия.