За партийната журналистика на ПП-ДБ не са скандал снимките в телефона на главния секретар на МВР от „Промяната“

0
809
Снимките на Рашков и Живко Коцев със задържаните за контрабанда

Няма по-жалко нещо от партийната журналистика и гражданската глупост и апатия, маскирани като грижа за глобалното затопляне, бездомните кучета и правилната подредба на жълтите павета

Явор Дачков Снимка: БТВ

Явор Дачков, фейсбук

За Поли Паунова, антикорупционния фонд и умнокрасивата партийна журналистика на ПП-ДБ няма по-голям скандал от това, че главният секретар на МВР отишъл на посещение при главния прокурор и то по собствена инициатива. За партийната журналистика на умнокрасивите това е върхът на безобразието и погазването на демократичните правила.

За партийната журналистика на ПП-ДБ не са скандал снимките в телефона на главния секретар на МВР от „Промяната“ Живко Коцев, на които се виждат пачки с пари в дома на контрабандисти, луксозен часовник подарък от последните за 50 000 лв., с който самият главен секретар се хвали, снимки на Живко Коцев с контрабандисти в почти интимни близости по хавлии, снимки от дома на вътрешния министър от ПП-ДБ Бойко Рашков с контрабандисти, доведени от главния секретар на МВР Коцев, които на собствения му рожден ден му подаряват кичозна картина на самия него, протокол от разпити на Коцев от които става ясно, че контрабандистите са кадрували в митниците през шефката Банкова, назначена от Асен Василев на този пост и т.н. и т.н.

Журналистите и медиите на ПП-ДБ не се възмутиха и от агресивната защита на Живко Коцев, която Николай Денков, Кирил Петков и Атанас Атанасов демонстрираха в медиите и на институционално ниво, с което наистина нарушиха демократичните процедури, защото се опитаха да изкарат един съучастник в престъпления и висш корумпиран полицай в жертва…

Може да се продължи с тази печална статистика, но и това стига, за да опише тази журналистическа и гражданска нищета. Няма по-жалко нещо от партийната журналистика и гражданската глупост и апатия, маскирани като грижа за глобалното затопляне, бездомните кучета и правилната подредба на жълтите павета. Пълен потрес.