Жозеф Дол: Само Йорданка Фандъкова може да гарантира стабилно и устойчиво развитие на София.

0
11
Жозеф Дол

Благодарение на нея и екипа ѝ София днес е един от най-динамичните и модерно развиващи се европейски градове, казва във видеообръщение президентът на Европейската народна партия

Само Йорданка Фандъкова може да гарантира стабилно и устойчиво развитие на София. Това заяви Жозеф Дол, президент на Европейската народна партия/ЕНП/. Във видеообръщение той изрази своята подкрепа към кандидата за кмет на София от ГЕРБ/СДС Йорданка Фандъкова, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Уважаеми жители на София, Йорданка Фандъкова заслужава да получи доверието ви във втория тур на общинските избори на 3 ноември. Тя го заслужава, защото благодарение на нея и екипа ѝ София днес е един от най-динамичните и модерно развиващи се европейски градове. Резултатите от работата на Йорданка Фандъкова са от полза за всички вас. Под нейното ръководство и благодарение на активността си, тя успя да реализира амбициозни европейски проекти за подобряване на транспорта, обновяването на градската среда, чистия въздух и бизнес екосистемата. София е град на младите и дава многобрoйни възможности за тяхното личностно и професионално развитие“, посоча той.

„Искам да подчертая как благодарение на Йорданка Фандъкова София се превърна във фактор в областта на новите технологии. Ние, партиите, членове на голямото политическо семейство на ЕНП, носим отговорност за Европейския съюз, длъжни сме да застанем заедно и да бъдем обединени. Не можем да толерираме разсейването на нашите гласове. Защото следствието от това е само едно – успех на популистите. Не трябва да го допускаме! Така че има само един кандидат за кмет на София, който може и има опит, експертиза, проекти и компетентен екип. Това е Йорданка Фандъкова. С подкрепата на правителството на Бойко Борисов съм сигурен, че развитието на София ще продължи, за още повече резултати в услуга на столичани. В ЕНП сме убедени – Йорданка Фандъкова е най-добрият кмет, който София може да има за стабилността и устойчивото развитие, от които се нуждаят градът и неговите жители“, казва още Жозеф Дол.