Общински съветник от „Възраждане“: Партията се използва за личното облагодетелстване на лидера й и мижитурките около него

0
44
Костадин Костадинов /вляво/Снимка: фейсбук

Владимир Павлов си подава оставката като областен координатор

Областният координатор на партия „Възраждане“ в Бургас Владимир Павлов подава оставка от поста си. Това обяви самият той във Фейсбук. Павлов обвинява председателя партията Костадин Костадинов, че я използва за лично облагодетелстване. Самият Костадинов посочи, че това са клевети и ще съди Павлов за тях. Той коментира, че е получил писмо от 17 членове на партията, в които те обвиняват Павлов в лошо ръководене на структурата, включително и във финансови злоупотреби, съобщи БНР.

Владимир Павлов

Ето коментара на Павлов във фейсбук:

„До тук с ПП „Възраждане“!
Днес подавам ОСТАВКА и прекратявам членството си в проекта, носещ прекрасното име „Възраждане“. Проект, едноличен и както се оказа – замаскиран с една-едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него.

Не мога да бъда съучастник на огромните лъжи, зад които се крие човек с никакъв морал и вселенски егоцентризъм, способен да накара цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат заради глупавите му амбиции и постъпки да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от субсидията, превъртени през сметки на приятели и близки. И такъв човек иска да управлява? И когато му потърсиш сметка, започва да прави интриги да те отстрани и запуши устата. Пуска верният си клоун Ганьо да разбие една от най-работещите структури в страната, създавайки паралелна организация от отрепки.

Не си познал, Костадине!

На всички, които още му вярват, им пожелавам да изтрезнеят бързо, преди да стигнат дотам да му дадат още власт и субсидии, с което да оцелее още години възпроизвеждайки порочния политически модел в страната!