Резолюцията на Елена и Радан е национално предателство

0
68
Радан Кънев и Стефан Тафров като водачи на листата на "Демократична България" на евроизборите

Бойко Борисов все някога ще си отиде, но няма да е заради натиск на развилнели се поддръжници на транссексуалността

Калина Андролова Снимка: фейсбук

Калина Андролова, фейсбук

Политическата неразумност на Елена и Радан нанася имиджови вреди на България. Така и не разбраха, че етикетът „корумпирана държава“ е прост инструмент за натиск, който цели корекция на поведението на правителствата, съобразно интереси на външни фактори. Елена и Радан бяха грубо употребени, без даже да усетят, от по-умните от тях политически субекти на европейския манеж.

Падна голямо скачане на батута, за да бъде свален Борисов, накрая сглобиха резолюция, която представлява национално предателство; прокарва елементи от соросоидната доктрина; затвърждава бича „език на омразата“, с който могат да отстраняват всеки от публичния дебат, изразил каквото и да е мнение за проблеми с малцинствата и политиките на идентичността; фабрикува несъществуващо македонско малцинство у нас; занимава ни с джендърската истерия и пр.

Слава Богу, че тази резолюция няма никакво значение за България, освен пожелателно! Но тя носи и нещо добро – мислещите хора ще разберат кой и в каква посока иска да се случи промяната. Левичарският натиск към страната ни в резолюцията напълно отменя смисъла, който Елена и Радан искаха да й придадат. И двамата се набутаха между много големите шамари и дано им светне лампата да го разберат и да си седнат по местата. Бойко Борисов все някога ще си отиде, но няма да е заради натиск на развилнели се поддръжници на транссексуалността.