Бившият пиар на Иванчева нападна пенсионерка на „Орлов мост“

0
328
Петър Кърджилов Снимка: архив

Лисна вода в лицето й, докато жената даваше интервю. Тя го удари с бастуна, а той го издърпа. После се разкрещя: „Марш оттук. Мърла!“. Полицаите го отведоха

Бившият пиар на Десислава Иванчева – Петър Кърджилов, който е сред протестиращите, нападна възрастна жена на „Орлов мост“.

Грозната сцена се разигра по време на живо включване, когато пенсионерката даваше интервю за Нова тв и изрази недоволството си от блокирането на София. Тогава Кърджилов се появи и лисна бутилка с вода в лицето на жената. Тя го удари с бастуна, а той го издърпа от ръцете й. После се разкрещя: „Марш оттук. Мърла!“

Кърджилов се издразни, че пенсионерката е привърженик на управляващите и правителството. След нападението самата пострадала с възмущение се обърна към медите: „Вижте лицето на протеста!“.

Кърджилов е близък съратник на осъдената на две инстанции за корупция бивша кметица на „Младост“  Десислава Иванчева. Той беше пиар на община „Младост“ по време на мандата на Иванчева и продължава да се грижи за нейния имидж.

Кърджилов беше задържан от органите на реда на място и прибран в полицейския бус.