Божков си призна: Подкрепям Радев, БСП, „Да, България“, Манолова и Отровното трио

0
1258
Васил Божков

Всички искаме това да приключи, зове от Дубай обвиняемият хазартен бос

Обвиняемият хазартен бос Васил Божков си призна най-накрая, че подкрепя президента Румен Радев, „Да, България“, Отровното трио, Мая Манолова, които искат да съборят властта с метежи.

Укриващият се в Дубай бизнесмен пусна ново видео в типичния си мафиотски стил. На фона на златния череп с пура в ръка той заявява: „В момента подкрепям всички, които са срещу хунтата – президента Радев, „Да, България“, БСП, Мая Манолова, Отровното трио“.

На практика Божков признава аудиозаписите, разпространени преди време от прокуратурата, че финансира опита за сваляне на властта и дирижира целия процес, както и плаща всяка проява на изброените лица от калибъра на Мая Манолова, Отровното трио – Хаджигенов, Минеков, Бабикян и сие.

Снощи късно един от Триото – адвокат Хаджигенов, дори беше изпратен на ГКПП Капитан Андреево и заедно с още няколко души успя за няколко часа да блокира магистрала „Марица“, но после всички бяха махнати от пътя, за да преминават превозните средства. Протестърът заяви, че ще правят още провокации и блокади, без да уточни къде, вероятно очаквайки заповедите от Дубай.

Във видеото Божков не говори за укритите 700 млн. лв. данъци, не казва поръчал ли е убийства.