Борисов за Радев: Как не познава Доган? Нали ДПС дадоха подкрепата си за него на изборите

0
390
Снимка: фейсбук

Като са ми сложили евра, барем да ми ги бяха оставили, коментира премиерът

Той е сценарист във всичко и знае повече от мен – така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос за това дали с ремонт на кабинета ще може да удовлетвори исканията на протестиращите и да върне доверието на народа.

„Днес с цялата си отговорност на най-опитния, не казвам успешен, нямам тази претенция, но най-опитния и най-много и често избиран от народа, искате октомври – ноември, когато светът ще влезе в тежка криза, най-голямата партия да бъде в опозиция“, попита репортерите премиерът.

За вота на недоверие Борисов посочи: БСП и ДПС отново се събраха.

За твърдението на Радев, че не познава „Шиши, Доган, Божков и сие“ премиерът посочи, че и Мая Манолова е отричала, но е снимана с Божков. „Как да не го познава? Нали ДПС дадоха подкрепата си за него на президентските избори 2016 г.“, възкликна премиерът.

Борисов изтъкна, че никога не е правил разлика между кметовете и най-много е дал на кметовете на БСП и на ДПС. А за корупцията при обществените поръчки Борисов призова да се пита за конкретни факти, конкретни поръчки и конкретни кметове. „Кметовете са си правили поръчките, да каже кои са“, призова Борисов президента.

Борисов коментира отново и записа, който се появи днес от спалнята му. Според Борисов е явно и видно, че това е много добре планирано, аранжирано и пазено. „Години наред това е пазено. Защо днес излиза, хайде да се замислим малко“, реагира Борисов. По думите му единствено още не са му ръснали диаманти, докато спи. „Те са се разхождали, това е криминална група, всичко е много добре планирано.“

„Този сценарий са го готвили много години. Записвали са, монтирали са. Изцяло е аранжирано“, каза Борисов, след което допълни: „Като са ми сложили евра, барем да ми ги бяха оставили.“