Борисов направи първа копка на нов мост в Троян, качи кметица от БСП в джипа си

0
93
Снимка: фейсбук

Премиерът инспектира депо за отпадъци в града

Премиерът Бойко Борисов направи първа копка на нов мост в Троян. Съоръжението трябва да изнесе транзитния трафик от града. В Троян са още вицепремиерът Томислав Дончев и зам. регионалният министър Николай Нанков. Борисов покани в джипа си кметът на Троян Донка Михайлова, която е от БСП.

„Този мост е много важен за Троян. Той е етап от много по-голям проект за създаване на много по-добра организация на движението”, заяви кметът Донка Михайлова.

„Като ти е добър кметът, всичко върви“, коментира премиерът. Борисов провери депото за отпадъци край Троян, което трябва да събира боклука на града и на Априлци. Министерският съвет отпусна вече около 2,56 млн. лева за община Троян за трета клетка за депото. По пътя в джипа Донка Михайлова казва: „Не ми се е случвало досега да навигирам премиер“. А премиерът и отвръща: „Сигурно не ти се е случвало и да те вози“.

Донка Михайлова в джипа на Борисов.

„С Донка се караме само един месец преди изборите, а след това работим добре“, каза Борисов по адрес на кмета на Троян Донка Михайлова, която всъщност е от БСП. Тя на свой ред се похвали с бизнеззоната, която се изгражда в града.