Британски учен: Впечатлен съм от бързите действия на българското правителство срещу коронавируса

0
3243
Снимка: NOVA

Президентът Радев е марионетка на Путин, коментира живеещият у нас химик

Британски учен, който постоянно живее у нас хвали действията на българското правителство по справяне с пандемията от коронавируса. В публикация във Фейсбук Майкъл Стъбс, биолог и химик пише следното:

Майкъл Стъбс

Като учен, който е работил във фармацевтиката дълги години, трябва да кажа, че не само бях силно впечатлен от българското правителство за бързото им разбиране на ситуацията и бързите им действия, но и с много грижовното отношение към гражданите. Бях изумен и от бързото и правилно обучение на персонала на супермаркети и други места, всички предназначени да минимизират потенциалното предаване на заразата. Браво България, може да се гордеете!

Президентът Радев е марионетка на Путин, тук в България няма проблем като в Русия, хората да трябва да излизат на работа, да печелят пари, за да ядат и пият. Тук няма и особена причина за извънредно положение, но единственият проблем е вирусът да се разпространи и много от хората ще умрат !! Бойко Борисов и неговото правителство удивително защитават хората на България и заслужават цялата ни подкрепа !!!

„Доверявам се на Бойко Борисов много повече с истината, отколкото на президентът Радев .