Български демократичен форум: Йорданка Фандъкова няма алтернатива

0
42
ГЕРБ и БДФ подписаха споразумение за местните избори.

Не трябва да се допуска връщането на власт на БСП/БКП под никаква форма, казват от БДФ

Български демократичен форум/БДФ/ ще подкрепи Йорданка Фандъкова на балотажа за кмет на София и призовава всички демократи да се обединят зад нейната кандидатура, за да не се допусне връщането на власт на БСП.

„Днес сме изправени пред един съдбовен избор, чрез който трябва да защитим постигнатото през годините на демокрация – столицата на България да има дясно, европейско, модерно, демократично управление. Днес ние сме в преломен момент на поредния опит за реваншизъм и реставрация.

Днес ние, от ПП Български демократически форум,  оставаме верни на принципа си да не се допусне връщането на БСП/БКП/ на власт под никаква форма. Формата може да се променя, но същността на идеологията й остава неизменна. Затова няма довод, който да може да оправдае едно движение назад. Истината е, че под маската на гражданска съвест се крият популистките прийоми на БСП, която отново пусна „острието“ си на ход“, се казва в декларация на БДФ.

„Отново призоваваме за обединение на вота на всички демократи и за гласуване на предстоящия балотаж за кмет на София за кандидата на коалиция ГЕРБ-СДС Йорданка Фандъкова. Днес единствената алтернатива е тази!“, пише в декларацията на партията.