Владислав Горанов: Ако добавим Мая Манолова в електроенергийната система на страната, трябва да спрем АЕЦ „Козлодуй“

0
126
апартамент
Владислав Горанов

Столичани не се подведоха по манипулативните внушения, коментира вицепремиерът

През последната година и половина се направиха много внушения, че се случват лоши неща в София. Един материал може умело да се превърне в манипулация. Всякакви щуротии се използваха срещу нас.

Ако добавим енергията на Мая Манолова в електроенергийната система на страната, трябва да спрем АЕЦ „Козлодуй“. Мая Манолова дори не е лява, скоро ще разберем нейния цвят. Тя ще продължи опита да се реализира. Нейните амбиции са по-големи от София. Столицата щеше да ѝ е тясна. Това заяви финансовият министър Владислав Горанов пред БТВ.

„София не се подведе по манипулативните внушения на един политик, който излъчва на всички възможни честоти – от крайно ляво до крайно дясно, с една-единствена цел – да промени София. Чрез столицата Манолова се готвеше да превзема държавата. А столицата се променя доста успешно през последните години“, допълни министърът.

Горанов нарече „либерални анархисти“ хората, които до вчера са се смятали за десни, а са гласували за Манолова

„Йорданка Фандъкова ще работи с шарен общински съвет и шарени районни кметове“, каза още той.

„В Рим направиха подобен социален експеримент, като този с Манолова в столицата, но не им се отрази добре. Загубихме там където не победихме, ако трябва да се изразя футболно“, допълни Горанов.