Георг Георгиев: Г-н Цветанов, няколко месеца са напълно достатъчни, за да се сменят представите за гордост и отговорност

0
143
Георг Георгиев

Председателят на младежката организация на ГЕРБ с обръщение във фейсбук към бившия зам.-председател на партията Цветан Цветанов

„Г-н Цветанов, не малко са били поводите да си кажем, че да си член на ГЕРБ не е само гордост, но и отговорност. Отговорност към доверието, отговорност към обещанията, отговорност към ангажиментите. Отговорност пред нашите собствени морал и почтеност. Отговорност, която вече повече от десет години с гордост носим. Мислехме си, че я носим заедно, г-н Цветанов“. Така председателят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев се обърна във фейсбук към бившия зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който се кани да прави нов политически проект.

„За съжаление няколко месеца са напълно достатъчни, за да се сменят представите за гордост и отговорност, но за истински отдадените от нас на кауза, не на корист, обвръзката между двете понятия ще остане неразривна и неподвластна на конюнктура и кратковременни интереси.

Такава Boyko Borissov създаде и утвърди ГЕРБ, такава всички истински нейни членове ще се стараем да я съхраним“, пише в профила си Георгиев.