Делян Пеевски вече владее целия пазар на брюкселско зеле

0
197
Делян Пеевски Снимка: Канал 3

Негови хора са хакнали вчера системата в европарламента

Виктор Димчев

Виктор Димчев, фейсбук

Ужасни новини от Брюксел.

Злите езици говорят, че Делян Пеевски вече владее целия пазар на брюкселско зеле, както и Европарламента.

Негови хора са хакнали вчера системата, говорят си на брюкселски. Специално Доган се обадил на депутатите за пазарните позиции на вестник Струма.

Разбира се, поръчката е директно от Путин, пак по телефона. За целта са купили всички европартии, по милион, по пет.

Меркел много харесала сделката, част от депутатите получили по 150 лева, за да дойдат довечера на площада в София и да се присъединят към другите 80 протестиращи, вкл. някои ирландски троцкисти.

Шефът на ТВ Европа е получил чифт нови маратонки, за да може да продължи да саботира Елена Йончева, която в най-скоро време ще се ожени династично за евродепутат от българските зелени, за да скрепи новото парламентарно мнозинство след изборите през март. Слави ще пее на сватбата в нарочен дует с Веско Маринов.

Белгийски и холандски депутати шушукат, че по-малките в залата били купени с тонове суджук и пукница, пратени от ГЕРБ в знак на задоволство.

В сделката е включен и общ полуфинал на Лудогорец-ЦСКА в лига Европа, плюс още малко самолети от американците.

В замяна Волен Сидеров обещал дози стерилизирана урина за лечението на Тръмп, поради което той спрял да плаща на Цветанов, за да свали Христо Иванов начело на ляво-дясното.

– – – – –

Резултатът от абсурдното координирано хулене на България в/пред институции на ЕС е, че БСП Хасково свали доверието си от своя евродепутат Елена Йончева, а ЕНП де факто свали доверието си от зеления евродепутат Радан Кънев.

В добавка пред ЕП протестираха съдържател на сайт за фалшиви новини с маломерна група политически представители, на заплата или грант, в името на нещо, което всички разбират колкото футбола и международните дела.

А едно време се смеехме на Фараж, Пучдемон, Льо Пен, Бареков и подобните.

На фона на този самоубийствен изблик на псевдопатриотарщина стотината души в центъра на София всяка вечер от 10-те разнородни политически партии, които курират протестите, изглеждат като значимо и адекватно събитие.

За капак, гласуването в зала няма да мине.

Брюкселски трикове.