Димитър Главчев: В ГЕРБ сме съмишленици, а не фон

0
34
Постът на Димитър Главчев.

С Борисов съм от 2005 година, явно не за постове

Продължават реакциите на депутати, членове и симпатизанти на ГЕРБ на изявленията на бившия втори в партията Цветан Цветанов днес по Би Ти Ви. Ето какво написа във Фейсбук бившият шеф на парламента Димитър Главчев:

С Бойко Борисов съм от 2005 г. Защо? Струва ми се е видно, за по- голямата част от хората, очевидно, не е заради постове. Ние(около него) сме съмишленици, а не фон и имаме достатъчно енергия. Енергия, която се увеличава, защото има за източник направеното за хората. Допускаме и грешки, но за разлика от други, ги признаваме и се стараем да ги поправяме, и да не ги повтаряме. Никога, никой не ме карал да говоря нещо, което не мисля и/или да правя нещо, което не приемам( по смисъла на публикацията🙂).

Ние сме ГЕРБ🤝

Успех на новия проект на Цветан Цветанов и неговия “фон”

____________________

Единицата phon е предложена като единица за нивото на силата на чуване (Ln) за чисти тонове от Стенли Стивънс (на английски: Stanley Smith Stevens).

По дефиниция 1 phon е равен на 1 dB за ниво на звуковото налягане при честота f=1000 Hz (1kHz). Скалата на Lp,phon, при f=1000 Hz съвпада числено със скалата на нивото на силата на звука в dB.

Lp = 20lg(pe/p0)

p0 – ниво на звуково налягене p0=2.10-5;

pe – звуково налягане на еталонния тон след установяване на еднаква сила на чуване.

Дори дефиниран като единица от Стивънс, phon-ън не е включен в системата SI, тъй като от гледна точка на метрологията не е достатъчно точен и еднозначно определен.

Графиките на силата на чуване, на които се основава единицата phon, отговарят на възприемането от човешкото ухо само на чисти устойчиви тонове, докато тестовете с октави и терцоктави разкриват различно поведение на кривите.”*

* Уикипедия