Жени Калканджиева е 11-а в листата на ВМРО в Хасково

0
34
Евгения Калканджиева Снимка: NOVA

В листите на ВМРО има място за красиви и умни жени, каза Красимир Каракачанов

Шестата по красота в света – Жени Калканджиева е поставена на 11 място в списъка на кандидатите за депутати на ВМРО в Хасково. Новината потвърди в ефира на бТВ вицепремиерът и лидер на партията Красимир Каракачанов, съобщава Tribune.bg.

Той подчерта, че не е изненада да има красиви жени в листите на патриотите. „Ернестина Шинова също е кандидат за депутат, тя помага на партията. Отчитайки равенството на половете, в листите на ВМРО има място за красиви и умни жени“, каза още Каракачанов.

„Ангажиментите, които поехме в началото на мандата, са изпълнени. Работихме добре с ГЕРБ, разбира се, имахме и разминавания, например по отношение на концепцията за интеграцията на ромите. Но имаше много теми, по които постигнахме съгласие“, каза още Каракачанов. Той ще води листата на ВМРО в Плевен, където кандидат на БСП е Румен Гечев, а на ГЕРБ – проф. Григор Горчев.

„С Румен Гечев бяхме конкуренти и на предишните избори в Плевен. Проф. Горчев е сериозен конкурент, поздравявам го, че влиза в политиката“, каза министърът на отбраната.