Какво обединява Радев, Корнелия, Цецо Цветанов и Христо Иванов

0
641
Румен Радев и Корнелия Нинова Снимка: архив

Неолибералите, соросоидният планктон и шепа олигарси са в основата на протестите у нас срещу Гешев

Калина Андролова

Неолибералите и соросоидният планктон са се активирали из цяла Европа. Те и шепа олигарси са в основата на протестите у нас срещу Гешев, щото им чупи финансовия гръбнак. А малчуганите с велосипедите са в ролята на „полезните идиоти“. Позната тактика от тяхната вече осветена технология е омаскаряването в медиите (където те са разположили инфилтрати на всички нива), след което разбираемо идва и остракирането на враговете. Ако трябва ще има и протести, бели рояли, революции, снимки на девойки, които подаряват цветя на полицаи, екипирани за борба с размириците, тук-таме някой погром, и пр. Сърбали сме им попарата.

Самият Радев отдавна е забърсан за нуждите на соросоидната доктрина. Но едва сега като обществена фигура в гражданския сектор персони от „Отворено общество“ ще го направляват в дебрите по лансирането на джендър идеологията, фабрикуването на „македонско“ малцинство в България, както и във войната с Българската православна църква.

Векторът, който обединява на пръв поглед напълно различни фигури като Радев, Корнелия, Цецо Цветанов и Христо Иванов, е именно неолибералната соросоидна палка! Така че, ако се върна на свободата, за която жълтопаветниците толкова яко се борят в момента, много ще се измъча в обяснението защо „свободата им“ е всъщност ужасяващата несвобода на соросоидната матрица. Първо нека извоюват за себе си свободата на мисълта и знанието, за да могат да пробият матрицата и да видят света в по-големия формат, този на натрупващата се истина. Пеевски както винаги е само повод, задачите са други…

/от фейсбук/