Каракачанов: Въпросът за оставката на правителството отдавна не е на дневен ред

0
39
отбрана
Красимир Каракачанов

Партията на Цветанов няма да промени нищо в политически план, казва вицепремиерът

Мисля, че отдавна не се коментира подобен вариант и не е на дневен ред.
Така отговори в Долна Митрополия вицепремиерът Красимир Каракачанов на журналистически въпрос дали е на дневен ред оставката на правителството, предаде БТА.

Той отрече да е имало и коментари за възможна промяна на състава на кабинета. Последните седмици не сме обсъждали подобно нещо, поясни Каракачанов.

Вицепремиерът и министър на отбраната присъства днес на полагане на първата военна клетва от курсантите след възстановяване самостоятелността на Висшето военновъздушно училище /ВВВУ/ „Георги Бенковски“. Церемонията се състоя в района на училището. Тържествено бе открита и новата учебна година.

Каракачанов не се притеснява от появяването на новата партия на бившия втори в ГЕРБ – Цветан Цветанов.

Той обаче коментира, че е разбираемо ГЕРБ да се дразнят от бившия си съпартиец и критиките му, след като довчера е бил част от всичко онова, което критикува.

„Може би създава някакви емоции в партията ГЕРБ и основателно – когато някой, който е бил незаобиколим фактор и започне да прави нова партия, и критикува периоди, в които е участвал, няма как да не ги дразни в ГЕРБ. Но в политически план едва ли ще промени нещо“, заяви Каракачанов.