Манолова излъгала, че не се рекламира на билбордове

0
82
Билбордът на Манолова

Нито сме наемали, нито плащаме тази външна реклама на г-жа Манолова, майтапят се от щаба на Фандъкова с твърденията на бившия омбудсман, че рекламите й из София са дело на конкуренти

„Нито сме наемали, нито плащаме тази външна реклама на г-жа Манолова, пошегуваха се от щаба на кандидата за кмет Йорданка Фандъкова по повод твърдения на бившия омбудсман днес пред Нова тв, че не ползва билбордове за реклама. А преди дни обяви, че конкурентите й са налепили рекламни стикери по колите на софиянци.

“Разчитайте на мене” , c този слоугънт Май Мяанолова се обръща към шофьорите, които всеки ден се движат в отсечката между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и „Драган Цанков“. Това е само един от рекламните билбордове на Манолова на ключови места в столицата, пише „24 часа“.

В кампанията трябва да се казва истината, защото  винаги и лесно може да да бъде проверена. Надяваме се, че този път г-жа Манолова няма да обяви, че конкурентът й я е снимал, измислил слоугана, платил билборда и качил плакатите, за да я злепостави, коментират от щаба на Фандъкова пред „24 часа”.