Марешки: Депутатите на БСП седят по местата си, не чуват ли призива на президента „Мутри, вън“

0
52
марешки
Веселин Марешки

Не ви искат на власт, няма да ви мине вотът на недоверие и няма да ви изберат, защото сте неспособни да управлявате, обърна се към социалистите лидерът на „Воля“

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки разбуни пленарната зала, след като се зачуди защо депутатите от БСП продължават да седят по местата си, а не изпълняват призива на президента Румен Радев – „Мутри, вън“.

„На призива „Мутри, вън“ виждаме, че те все още седят по местата си. Депутатите на БСП считат, че не трябва да се вслушват в собствения си президент. Точно заради този двоен стандарт и двуличие говорим“, възкликна Марешки.

„Защо народът не се вслушва в призивите на Нинова и Радев? Защото разбират, че няма никаква искреност в това, което говорят.

В Европейския парламент уж са опозиция на ЕНП и Радан Кънев, в България обаче са заедно с тъй наречената „псевдодесница“, продължи зам.-шефът на парламента. Марешки заключи, че събирането им „на всяка цена“ е само и само да се докопат „до кокала“.

„Само ние от „Воля“ сме готови да си подадем оставките. Ние сме единствената партия, срещу която никой не протестира“, похвали се бизнесменът. И се обърна към БСП: „Не ви искат на власт, няма да ви мине вотът на недоверие и няма да ви изберат, защото сте неспособни да управлявате“.