Марешки: Президентът ме подозира в нещо, което прави цял живот – урежда жена си, урежда съветниците си

0
558
марешки
Веселин Марешки

Радев е провален политик, но му даваме шанс да представи своя проект за конституция, каза лидерът на „Воля“

Веселин Марешки отхвърли в ефира на Би Ти Ви отправените обвинения, че депутатите му са подкрепили проекта за нова конституция на ГЕРБ срещу концесии на плажовете „Кабакум – Север 1“ и „Кабакум – Север 2“.

Търгът е спечелил бившият депутат от „Воля“ Антон Дончев, а другата кандидатствала фирма е на майката на лидера на ВОЛЯ Веска Марешка.

Когато отидох преди 10 г. на този плаж, плащах 27 лв. за чадър с два шезлонга, никой не го искаше. Аз го разработих и мислех да го подаря на вас (водещия Антон Хекимян), но виждам по-добър кандидат – Румен Радев. Годишният приход от този плаж е 100 000 лева, а разходите са много по-големи.

Човек подозира други в това, което той сам прави. Президентът ме подозира, че съм се подписал за проекта на конституция срещу тази концесия, това означава, че той прави така цял живот – урежда жена си, урежда съветниците си, коментира Марешки.

Понеже президентът Радев за нас е един провален политик, той нищо не е направил за 4 г., сега обяви, че има перфектен проект за конституция. Е, сега искаме да му дадем шанс да представи на обществото своя проект, посочи лидерът на „Воля“.