Наглият и безочлив Радев се превръща във враг зад портата за България и българите

0
848
Румен Радев

Намиращият се в морален импийчмънт президент продължава да копае бездната на своето безчестие и падение – зеленият чорап оскверни върха на държавата

бсп
Антон Тодоров

Антон Тодоров, zonanews

„Посочих достатъчно рано възможно най-ранната дата, за да има организация на институциите, но не виждам готовност за тези избори“, нерво изсъска преди минути криптокомунистическият елемент, окупирал през 2016 г. позицията президент не без помощта на североизточните си демиурзи в Москва.

„За разлика от министър-председателя, за мен е важно и има значение как ще се гарантира здравето и конституционното право на българите. Има значение ефективността на кампанията, как ще бъдат одитирани машините, как ще гласуват българите в чужбина. За първи път ще правим избори по време на пандемия – трябват ясни и адекватни мерки, пълна, навременна и достъпна инфо. Най-важното – да имаме доверие в мерките и в изборния процес. Продължаваме с нашия план за консултации, утре – с ЦСОРБ, обществения съвет и ръководството на ЦИК, видеоконферентна връзка с представители на български общности зад граница, събота и неделя с извънпарламентарните и с парламентарните сили. Указът ще излезе в края на януари. Указът определя датата“, каза с характерния си начин на говорене, изцеждащ думите си подобно на тубичка със зъбна паста.

Падението Радев, който беше избран след договорка с Доган и ДПС през 2016 г., днес отново се опита да прехвърли този казус от болната на здравата глава.
„Логично е партията на Пеевски да подкрепи Борисов за президентските избори. Борисов е и доверено лице на Ердоган. Избирателите на ДПС са свободни български граждани и преценяват сами. Младежите на ДПС са умни и честни хора, сигурно ще се замислят къде отиват гласовете им“, добави Радев. Тук той трудно сдържаше хладната истеричност, която обикновено го връхлита в такива момента.

Баста! Този премина всякакви мислими и немислими граници. Издевателствата му срещу България и българите не трябва да остават ненаказани. Той знае, че втори мандат с безграничен имунитет няма да има, знае и какво е правил – той и най-близките му копои, за кого са работили, каква информация по чувствителни теми са предавали, знаят до какви последици за тях може да доведе това, което някой биха нарекли национално прадателство.

Затова е и многомесечното цунами от хейт, лъжи, ругателство и злоба срещу хората, които спасиха българите от смъртоносната пандемия, която буквално изпепелява другите държави в Европа и по света.

Радев, знам какво направи миналото лято!

И тъкмо, когато си помислих, че е достигнал пика на безсрамието и наглостта, днес Румен Радев веднага ме опроверга. Факт – никой не може да си представи онази Евереста на мерзостта, до който този човек може да достигне. Съдете сами:

„Преди да говори за избори, премиерът дължи отговор за най-високата смъртност. Безочие е Борисов да говори, че друг иска да отлага изборите, след като той се кри и протака, докато хората протестираха, заяви президентът. Сега е времето да се провеждат консултации за парламентарните избори. Половин година хиляди българи протестираха за предсрочни и честни избори, а премиерът се криеше и протакаше, за да може той да организира изборите. Сега говори, че някой друг искал да отлага – това е безочие. Явно шеметните предизборни обиколки на премиера му пречат да се ориентира в същността на консултациите“.

За всеки нормален човек е въпрос на здрав разум да сравни какво направи Румен Радев на 3 март м.г., как се опита чрез метеж да свали правителството и насърчаването от него неспазване на мерките доведе до рязък скок на заразените и как изключително стройната, но същевременно гъвкава организация на изпълнителната власт, помогна за елиминиране на заплахата.

Радев, срам ни е от теб, враг зад портата си ти.

И накрая, ето и един виц, който описва много точно нивото на този човек. Посмейте се, но същевременно и не забравяйте. Няма да забравим, няма да простим!

И така, отминала пандемията от коронавирус в България. Румен Радев, който заживял с усещането, че неговите мерки, които щабът изпълнявал (по собствените му твърдения на една от пресконференциите му преди няколко месеца), са довели до спасяването на страната, решил да продължи с препоръките. Повод му дал системният администратор на президентството, който му казал, че сървърът е заразен с вирус. Радев незабавно издал команда „кръгом, бегом марш“ към кухненския блок и накарал шашнатия IT специалист да извари в казана системния сървър.

Това е Радев, зеленият чорап, който оскверни върха на държавата!