Племенник на комунистически номенклатурчик е кандидата на Нинова за кмет на Перник

0
1349
Нинова и Владимиров. СНИМКА : ЗА ПЕРНИК

 Станислав Владимиров се водеше „опозиция“ на соцлидерката

Корнелия Нинова обяви народния представител Станислав Владимиров – Станката за кандидат кмет на БСП на изборите наесен, съобщава сайтът  „За Перник“ . Лидерката на БСП Корнелия Нинова изпревари партийната конференция, която трябваше да реши кой да бъде кандидат-кмет в Перник, базирайки се на многото номинации. Владимиров е племенник на комунистическия номенклатурчик и дългогодишен шеф на БСП за областта Ненко Темелков. Депутатът минаваше за „опозиция“ на соцлидерката, но явно е минал на нейна страна, коментират социалисти.

След което Корнелия Нинова се насочи срещу бизнесменът Христо Ковачки, пише още „За Перник“.

Моделът Ковачки – срастване на бизнес, пари и власт, в който властта го толерира да извършва различен тип дейности, а той се отплаща на избори. Перник е един от най-корпоративните градове„, обяви Корнелия Нинова на изнесено заседание на БСП в Перник.

Тя подчерта, че БСП ще се противопоставя на инвестиционните намерения на Ковачки да се гори боклук в ТЕЦ-а в Перник. „Ние като партия ще се противопоставим на всякакъв тип инвестиционни намерения, които застрашават качеството на въздуха и здравето на хората„, каза Нинова.