Психясал протестър с вдигнат като Радев юмрук се изпика на националния флаг /видео/

0
70
Михаил Михайлов Снимки и видео: YouTube

Утре Михаил Михайлов щял да подаде молба за отказ от бг гражданство, било го срам и гнус от „тази клоака“

Протестър с налудничав поглед, представящ се за журналист, се изпика на националния флаг. Това за него било символичен знак на протест срещу нередностите в страната. Михаил Михайлов уринираше с вдигнат като президента Радев юмрук и държа бойна реч срещу правителството и главния прокурор.

Румен Радев и Илияна Йотова

„Хвърлих един парцал, бял, зелен и червен, който прилича на българското знаме, и го омочах. Гнус ме е, не искам да имам нищо общо с тази клоака, срам ме е, че съм български гражданин. Тук властват изроди“, заявява с особен блясък в очите Михайлов в специално записано видеообръщение в YouTube.

„Става дума за нещо много важно – България се превърна в клоаката на ЕС и на цяла Европа. Дори Косово, Албания, Босна и Херцеговина – те са пред нас. В България няма свобода, има Живковски тоталитаризъм. В България няма справедливост, има съдебен фашизъм. Няма и морал, не може стотици хиляди, милиони души да ти искат оставката, а ти да се правиш, че нищо няма“, убеден е протестърът, облечен с фланелка с лика на Волен Сидеров, когото нарича „рецидивист“.

Той планира утре да подаде молба за отказ от българско гражданство. „Ако не ме арестуват дотогава. Надявам се да ме последвате, много хора да идем в Министерството на правосъдието, не можем да бъдем граждани на тази държава“, зове Михаил Михайлов, пише Tribune.bg.