Росица Кирова: Няма да се върна в партията на Слави Трифонов, ако ме поканят отново. Аз съм достоен човек

0
90
Снимка: МС

Не мисля, че съм нарушавала устава на „Има такъв народ“, категорична е бившата областната координаторка на партията за Видин

Не съм разговаряла със Слави Трифонов, разбрах от медиите, че съм отстранена от партия „Има такъв народ“, каза пред БНТ бившата областна координаторка на партията за Видин Росица Кирова.

Трифонов я отстрани от структурите си, след като тя се качи в джипа на Бойко Борисов, а после пи кафе с премиера при инспекцията му на ремонта на пътя Видин – Ботевград.

„Не мисля, че съм нарушавала устава на партията, категорична бе Кирова. За мен Видин е кауза, това което се случва в региона през последните 30 години е тъжно“, допълни Кирова.

„Бях поканена на инспекцията от Нанков и Борисов като представител на гражданското обединение, което има пряко отношение към ремонта на пътния участък“, обясни тя.

„Ходила съм и съм организирала протести през последните 10 години, но повече от месец не ходя на протести. Смятам, че протестът се изчерпа и не предлага алтернатива. Смятам, че и партията на Трифонов е такава и за да спечели, трябва да подготви своя електорат“, категорична е отстранената координаторка.

„Срещата ми с Борисов беше като настоящ премиер на България, човекът, който изпълни своето обещание за региона. Да, седнахме да пием кафе – разговаряхме за тунела под Петрохан, за това, което е необходимо за региона. Няма да се върна в партията на Слави Трифонов, ако ме поканят отново. Аз съм достоен човек, каза в заключение Росица Кирова.