Само за месец две Михаели на по 17 г. от бургаското село Камено изчезнаха безследно

0
138
Снимка: Dnes.bg

Едната е в неизвестност от 6 декември, другата от 2 дни. Били приятелки

Само за месец две момичета от бургаското село Камено изчезнаха. И двете са на 17 години и носят името Михаела. Двете са били приятелки. Едното дете изчезва на 6 декември и е обявено за международно издирване.

Другото е в неизвестност от два дни. Баща й отправи апел за помощ чрез социалните мрежи към тези, които може би са я виждали.

Според близките на двете тийнейджърки те са приятелки и се предполага, че може да са заедно.Обявената за издирване в понеделник е видяна за последно от майка си, която е рускиня. В неделния ден Михаела Иванова се събудила рано и излязла. Майката не се притеснила, защото знаела, че детето й има много приятели. Преди това пили кафе с бабата и след това момичето си взело чантата и оттогава не са го виждали.

Баща й каза пред Нова тв, че двамата с дъщеря си имали конфликти само заради отсъствия на момичето от училище и за приятелче, което той не одобрявал.

Майката на другото изчезнало момиче видяла своята дъщеря за последно на 24 декември. Детето също така се обадило на 21-и вечерта за около 5 секунди, но не казала къде се намира.

Родителите на децата са много притеснени и помолиха децата си, ако имат възможност, да се приберат у дома. Ако някой знае къде са момичетата, нека да се обади на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.