Сашо Кадиев катастрофира

0
74
Александър Кадиев

Колата му е намачкана, той се появи в студиото и обърна всичко на майтап

Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев е претърпял катастрофа на път за телевизията тази сутрин в София. Това съобщи в ефир партньорката му на екран Деси Стоянова. „Сашо е попаднал в катастрофа. В момента чака КАТ“, съобщи Стоянова.

В понеделник Деси и Сашо отново се събраха в студиото. По време на карантината те водеха предаването отделно, припомня Standartnews.

Плувецът Петър Стойчев, който е седмичен коментатор, къде на шега, къде насериозно вметна, че Кадиев не е много добър зад волана: „Ако имаше повече желание да се научи да управлява безопасно автомобила, щеше да намали до миминум тези ситуации като днешната. Но да му пожелаем такива неща повече да не му се случват“.

„Има само материални щети, това е по-добрият вариант“, отвърна Деси Стоянова. Малко по-късно Кадиев се появи притеснен в студиото. В типичния си стил, синът на Катето Евро обърна случилото се на майтап и поиска първа помощ не от кого да е. „Викнете, д-р Щонова! Да носи антидепресанти и коктейли!“, пошегува се Сашо.

И обясни, че възрастен шофьор го избутал от пътя. Колата му е с намачкани ламарини. Ето още едно потвърждение, че огледалата в колата не са само за гримиране и бръснене, продължи майтапа Петър Стойчев.