15-годишно момче открадна автомобил и катастрофира

1
99
Снимка: архив

Излъгал полицаите, че го били и изхвърлили от кола

15-годишно момче е настанено в бургаската болница, след като откраднало автомобил и катастрофирало, но пред полицията излъгало за случая, съобщиха от МВР.

На 12 февруари в Районно управление – Поморие, е получено съобщение за бит и изхвърлен от кола младеж в района на спирката на разклона за село Александрово.

Пристигналият на място полицейски екип установил 15-годишен криминално проявен младеж от село Тънково, който заявил, че е бит от непознати, придвижващи се с автомобил и изхвърлен от купето в района на село Алексадрово.

След проведени полицейски действия е констатирано, че младежът е откраднал колата на съседка от село Тънково и самостоятелно катастрофирал, блъскайки се в крайпътно дърво.

Уплашен от раздвоя на събитията, 15-годишният решил да излъже полицейските служители. Катастрофиралият автомобил, собственост на 64-годишна жена от село Тънково, е открит по пътя Каблешково – село Александрово.

Младежът с хематом на главата в областта на челото е настанен за наблюдение в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ-Бургас.