Търсят се рокли и костюми за абитуриенти без родители /видео/

0
50
Снимка и видео: YouTube

Благотворителната инициатива се казва „Облечи дете в нужда“

Година след своя бал с рокля, дарена от непознат, Яна става част от кампанията за набиране на костюми и рокли за своите приятели, лишени от родителска грижа. Разказва, че емоциите от завършването й още са живи. И мечтае такива да има всяко българско дете. Благотворителната инициатива, в която участва младото момиче се казва „Облечи дете в нужда“, съобщи Канал 3.

Трескавата подготовка по корекцията на събраните дрехи вече е в разгара си. Бъдещите абитуриенти обличат балните рокли, а специалисти изчисляват всичко до милиметър, за да изглеждат като ушити специално за тях. Споделят, че го правят с особена тръпка и голямо желание.

За бъдещите абитуриенти освен дрехи се търсят още аксесоари, гримьори и хора, които биха помогнали в организацията на самите тържества. Всеки дарител може да получи сертификат, както и снимки от празника на детето, на което е помогнал.

Ако искате да подпомогнете благотворителната инициатива, може да се свържете с Диди Помакова – организатор на кампанията, тел.: 0888960801