Чорбанов ще стане депутат, Мангъров ще заработи субсидия на АБВ, а вие ще продължите да им вярвате, че дори когато са болни, те са здрави

0
163
Мангъров с Румен Петков през лятото на 2020 г.

Големият им грях е в това, че смесиха политическите и здравните тези

Венци Мицов Снимка: фейсбук

Венци Мицов, фейсбук

Супер е, че Чорбанов пребори КОВИД и му пожелавам бързо възстановяване.

Остават няколко неясни въпроса. Например – чия беше тази акция на „негова близка приятелка, говорила с него по телефона, която ни уведомяваше, че Чорбанов се е простудил, докато е карал ски“?

Почти съм сигурен, че доцента няма идея коя е тая негова позната, а, доколкото разбирам и не кара ски.

Андрей Чорбанов

С това ви алармирам за факта, че няколко хиляди души от разни малоумни конспиративни групи се занимават по цял ден само с това да ви промиват мозъците.

Сега ще налазят и тук сигурно. Но на мен ми е все тая, аз вече направо им бия виртуални шутове, дори не се занимавам да водя диалози с тях.

А сега нещо за Чорбанов, Мангъров и останалите. Големият им грях се крие в това, че смесиха политическите и здравните тези.

И с това подведоха уморените и уплашени от пандемията хора, част от които на всичкото отгоре остават и без препитание.

Сега Чорбанов най-вероятно ще стане депутат, Мангъров ще заработи субсидия на АБВ, а вие ще продължите да им вярвате, че дори когато са болни, те са здрави.

Но най-виновни са управляващите. Защото нямат топки. За нищо. Те пускат и спират нещата, излъчват противоречиви сигнали и тяхната слабост ражда мангъровци. Защото след като правителството ни не знае какво прави, трябва да потърсим алтернативна „истина“…

Както и да е, успех на доцента в битката с пост ковид синдрома. Казват, че в парламента тя се лекувала по-лесно…