Ще се реши ли проблемът с радикалния ислям с масови депортации на мюсюлмани от западните страни

0
82
Снимка: туитър

Казусът няма решение, ще тлее и периодично ще избухва, докато накрая букне в глобален пожар

бсп
Антон Тодоров

Антон Тодоров, фейсбук

Проблемът с радикалния ислям не може да се реши без масови депортации на мюсюлмани от западните страни.

В същото време в тези страни масовото съзнание е отровено от десетилетната пропаганда на политкоректност и вменяването на вини за това и онова. Този, който започне такива депортации, да бъде готов да го осъдят в даден момент и то част от неговите граждани /съд/, които спасява от побеснелите ислямисти.

А и как да депортираш радикални ислямисти, родени на Запад и най-важното – къде. Кой ще ги приеме, на каква правова основа, кой ще осигурява оцеляването им там, където ги депортират, ако се стигне до нещо такова.

А и в западните градове има цели квартали-анклави, които са абсолютно недостъпни за полиция, за съдебни власти и закони, за представители на други централизирани структури на съответната държава…

Да не говорим за цунамито от тероризъм, което подобни депортации ще отприщят по целия свят като отговор. Изобщо, такава катастрофа със световни измерения се задава заради левичарско-либералните изпълнения на западни правителства през последните няколко десетилетия, че дори Йеронимус Бош би бил безсилен да я отрази в картините си.

Мисля, че този казус няма решение, ще тлее и периодично ще избухва, докато накрая букне в глобален пожар