31 години отне на този комунист да признае за танковете

0
430
Бойко Рашков

50 години не стигнаха на останалите да признаят масовите убийства на протестиращи срещу техните зверства

Виктор Димчев Снимка: фейсбук

Виктор Димчев, фейсбук

31 години отне на този комунист да признае за танковете.
50 години не стигнаха на останалите да признаят масовите убийства на протестиращи срещу техните зверства.

Днес те са моралният съдник и виждат в палките репресия – онези, които ползваха подковани ботуши върху главите на интелектуалци, бесилки, концентрационни лагери, бодлива тел, патрони, огън и забрава.

Онези, които се връзват на тази глупост, сами да се определят, защото след много години ще им стане ясно, че са ги правили на баламурници.

– – –
Добрите думи за БКП от трибуната на НС през 21-ви век са анахронизъм, който само хора с тежестта на Христо Иванов и Иво Мирчев могат да пробутват, без да ги сърбят ушите.

Бива да си прост, бива да вярваш, че няколко палки са опит за убийство, бива да мислиш, че синини под очите са признак, че си пребит журналист, бива да твърдиш, че щом някой е бил арестуван или бит, непременно е бил кротък и не е мятал умряла риба, павета и бомбички срещу държавата, обаче когато пародията надхвърли очакванията, става като с четката и тоалетната.

Разбира се, коалициите на всякакви марксисти изглеждат по този начин, не се учудвайте на тукашните талибани, както се учудвате на тамошните, защото те са с един и същи произход.