8-годишната Цвета дари пари на болница „Шейново“

0
13
Снимка: фейсбук

Тя е нашият герой, написаха лекарите във фейсбук

Момиченце на 8 години, което мечтае да стане лекар, дари на болница „Шейново” парите, които е получило за своя рожден ден.

Цвета научила за необходимостта от средства от телевизията и пожелала да даде събраните пари за добра кауза.

От болницата благодариха на Цвети с публикация във Facebook:

Седмицата започва с добро. Искаме да ви разкажем за Цвета. Тя е на 8 години и вчера празнуваше рожден ден и имен ден. Родена е в болница „Шейново“ и мечтае да стане доктор.
Вчера с нас се свърза майката на Цвета. Заради ситуацията с коронавирус не може да празнува с приятелите си, но е чула по телевизията, че докторите в болницата имат нужда от подкрепа и е пожелала да им дари парите, които нейните баби са й дали за двойния й празник.

Цвета е нашият герой. Тя е гласът на доброто и надеждата, от които имаме нужда, за да се справим с предизвикателствата. Цвета и нейните родители са хора, които будят нашето възхищение и надежда, че доброто побеждава.

Благодарим, Цвета. Желаем ти здраве, радост, вдъхновение и много обич. Когато се върнем към нормалния ритъм на живот, искаме специално да поканим теб и твоите родители в болница „Шейново“. Искаме да те запознаем отблизо с лекарската професия, която ти искаш да избереш, но всъщност тя вече е избрала теб.
Цвета е нашият герой!