Ако кандидатът на Слави в Благоевград е новото, следващото ново ще бъде Яне Янев да стане кмет на Сандански

0
1183
Слави Трифонов

Та това е новото – същото старо, изпрано с няколко концерта, малко чалга…

Виктор Димчев Снимка: фейсбук

Виктор Димчев, фейсбук

Слави Трифонов патетично възвеличава величествената си победа на първия тур в Благоевград срещу предишния избран кмет на града, от БСП.

Дали от болежките си, дали от чалгата, дали от късокраките сценаристи или шеметната публика на политически уонабита наоколо, Слави Трифонов вероятно забравя, че неговия кандидат не е юпи, бежанец от западна банка или подценяван световен маестро на политиката, дръзнал да оправи Благоевград от мафията.

Слави Трифонов може и да не знае, но неговият кандидат е отлично познат, популярен, доказан, старинен политик с много богата кариера. Беше и зам.-кмет на съседната община Петрич, а там хората го познават с особени качества и склонност да бъде отстъпчив в името на комисиона.

Ако това е новото, следващото ново ще бъде Яне Янев да стане кмет на Сандански, например. Та това е новото – същото старо, изпрано с няколко концерта, малко чалга и дежурните готови на всичко политически еднодневки, плюс децата на тоя или оня досегашен велможа, пратен като еничар да служи при Слави, за да захлеби родата и семейството.

Забравяте бързо, пък аз помня Слави много преди да слугува на Илия Павлов и Ахмед Доган, много преди да превземе рая/ада на чалга сцената с ферарита, мацки и гьобеци.

Да си знаете.