Атлантическият съвет: Да дадем гласа си за проф. Герджиков, за да спрем пъкления план на Кремъл

0
1082
Анастас Герджиков и Невяна Митева

Изборът е цивилизационен! Не на вдигнатия юмрук!

Снимка: фейсбук

Атлантически съвет на България, фейсбук

Респект!

Проф. Анастас Герджиков има принципна и ясна проевропейска и проатлантическа позиция и е достойният кандидат за президент!

Ето защо призоваваме всички наши членове, приятели и привърженици, както и всички гласоподаватели, независимо от партийните им предпочитания, на 21.11.2021 г. да гласуват за проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева!

Изборът е цивилизационен!

Не на вдигнатия юмрук!

Да на протегнатата ръка за диалог и единство!

Не на пълзящия авторитаризъм и деградация на държавата в посока еднолична власт чрез инсталиране на президентска република!

Да на стабилната парламентарна република, силен, достоен и уважаван член на ЕС и НАТО!

Не на руските политически проекти в България и порочните зависимости!

Да не допускаме държавата ни да бъде превърната в „руската врата“ на Балканите!

Нека на 21.11. да дадем гласа си за проф. Герджиков и полк. Митева, за да спрем пъкления план на Кремъл за България.

Излезте и гласувайте!

Мачът се играе до последната секунда!

„Европейската и евроатлантическата ориентация на България нямат алтернатива. Нашата позиция по този въпрос трябва да е позицията на ЕС и НАТО, защото искаме да сме част от държавите с демократичен цивилизационен светоглед. Алтернативата вече сме я опитвали и тогава бяхме бедни и несвободни“, категоричен е проф. Анастас Герджиков

– – –

Коментарът е по повод интервю на проф. Герджиков, в което казва: „Крим е украински, да отстояваме националния интерес, а не да подхождаме заслепени от личното си отношение към Русия. Подкрепям санкциите, които ЕС, САЩ и НАТО наложиха на Русия, евроатлантическата ориентация на България няма алтернатива. Жертвите на комунизма заслужават да бъдат почетени, а престъпленията – да бъдат помнени.